Laboratori gastronòmic de participació ciutadana per a Rural Experimenta

Laboratori gastronòmic de participació ciutadana per a Rural Experimenta
El centre R+D RURAL com a espai catalitzador d’innovacions en el sistema alimentari local

 

El projecte seleccionat per a #Ruralexperimenta té com a objectiu la creació i dinamització d’una xarxa d’agents locals, projectes, recursos ambientals i sabers comunitaris, que permeti la generació de valor i el desenvolupament del territori.

Tot això a través de l’educació alimentària, la formació de professionals i emprenedors, la valorització del producte local i patrimoni agroalimentari i el desenvolupament de nous productes amb èmfasi en l’aprofitament alimentari.

El projecte està inspirat en un projecte d’Agroturisme existent a Girona (@canfelicia) encara que hem treballat per prototipar una eina que faciliti la seva implementació en altres contextos.

Molt emocionats i agraïts per poder cocrear amb tots els col·laboradors!

#Ruralexperimenta és una iniciativa en col·laboració entre el Ministeri de Cultura i Medialab Prado i que consisteix en un taller col·laboratiu per a projectes d’experimentació i innovació al món rural.

 

 

Més informació sobre #Ruralexperimenta al següent enllaç:

https://culturayciudadania.culturaydeporte.gob.es/inicio.html

 

#ruralitats,#laboratorisciutadans,#participacion,#soberanialimentaria,#educacionalimentaria,#xarxa,#experimentacion,#innovacionciutadana,#comunitat, #livinglabs

@culturayciutadania @medialabprado